واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریای ارتش| سرلشکر باقری: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین امنیت منطقه را به‌خطر انداختند

  • کد خبر: ۱۲۴۲۷۶
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریای ارتش| سرلشکر باقری: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین امنیت منطقه را به‌خطر انداختند
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین خود امنیت منطقه را به خطر انداخته‌اند که این موضوع از طریق دستگاه دیپلماسی کشور در مجامع بین المللی پیگیری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در مراسم الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریایی ارتش گفت: دو فروند شناور سطحی موشک‌انداز، یک فروند ناو لجستیکی و یک فروند زیر دریایی کلاس غدیر به ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران الحاق شد.

وی افزود: این شناور‌ها با توان به علم و فناوری داخلی بازسازی و نوسازی شده است که برای تامین امنیت کشور آماده اعزام به دریا هستند.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: نقش نیروی دریایی راهبردی ارتش در امنیت تنگه هرمز، باب المندب، دریای عمان، اقیانوس هند و دریای سرخ یک نقش راهبردی است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: امروز توانمندی نیروی دریایی ارتش امنیت مردم، منافع ملی، تاسیسات نفتی و سواحل و ناوگان کشور و در برخی موارد شناور‌های مورد تهاجم را تامین کرده است.

سرلشکر باقری اظهارداشت: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین خود امنیت منطقه را به خطر انداخته‌اند که این موضوع از طریق دستگاه دیپلماسی کشور در مجامع بین المللی پیگیری می‌شود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: عادی‌سازی روابط برخی کشور‌های همسایه با رژیم صهیونیستی برای منطقه یک تهدید است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز در این مراسم با بیان اینکه این الحاق‌ها در دو حوزه سطحی و زیر سطحی توان رزم نیرو دریایی ارتش را بالا می‌برد، افزود: ناو‌های موشک‌انداز در زمینه سامانه‌های تحرک، سرعت عمل و ماندگاری به روز شده و آخرین تجربیات و توان علمی بروز در این سامانه‌ها به کار گرفته شده است.

امیر دریادار شهرام ایرانی خاطرنشان کرد: ناودسته پهپادبر در رزمایش شمال اقیانوس هند رونمایی شده است و بصورت رسمی به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق شد که پهپاد‌های جدید با قابلیت‌های پیشرفته روی آن قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->