اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سید حسن نصرا... مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریای ارتش| سرلشکر باقری: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین امنیت منطقه را به‌خطر انداختند

  • کد خبر: ۱۲۴۲۷۶
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریای ارتش| سرلشکر باقری: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین امنیت منطقه را به‌خطر انداختند
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین خود امنیت منطقه را به خطر انداخته‌اند که این موضوع از طریق دستگاه دیپلماسی کشور در مجامع بین المللی پیگیری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در مراسم الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریایی ارتش گفت: دو فروند شناور سطحی موشک‌انداز، یک فروند ناو لجستیکی و یک فروند زیر دریایی کلاس غدیر به ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران الحاق شد.

وی افزود: این شناور‌ها با توان به علم و فناوری داخلی بازسازی و نوسازی شده است که برای تامین امنیت کشور آماده اعزام به دریا هستند.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: نقش نیروی دریایی راهبردی ارتش در امنیت تنگه هرمز، باب المندب، دریای عمان، اقیانوس هند و دریای سرخ یک نقش راهبردی است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: امروز توانمندی نیروی دریایی ارتش امنیت مردم، منافع ملی، تاسیسات نفتی و سواحل و ناوگان کشور و در برخی موارد شناور‌های مورد تهاجم را تامین کرده است.

سرلشکر باقری اظهارداشت: دشمنان با قایق‌های بدون سرنشین خود امنیت منطقه را به خطر انداخته‌اند که این موضوع از طریق دستگاه دیپلماسی کشور در مجامع بین المللی پیگیری می‌شود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: عادی‌سازی روابط برخی کشور‌های همسایه با رژیم صهیونیستی برای منطقه یک تهدید است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز در این مراسم با بیان اینکه این الحاق‌ها در دو حوزه سطحی و زیر سطحی توان رزم نیرو دریایی ارتش را بالا می‌برد، افزود: ناو‌های موشک‌انداز در زمینه سامانه‌های تحرک، سرعت عمل و ماندگاری به روز شده و آخرین تجربیات و توان علمی بروز در این سامانه‌ها به کار گرفته شده است.

امیر دریادار شهرام ایرانی خاطرنشان کرد: ناودسته پهپادبر در رزمایش شمال اقیانوس هند رونمایی شده است و بصورت رسمی به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق شد که پهپاد‌های جدید با قابلیت‌های پیشرفته روی آن قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->